Яна Глущенко біографія, фільмографія

Яна Глущенко – українська актриса театру і кіно, її біографія і фільмографія в цій статті.

Яна Глущенко біографія

Яна Глущенко народилася 8 липня 1986 року в Києві.

У 2009 році закінчила факультет театрального мистецтва КНУТКіТ (КДІТМ) ім. І.К. Карпенка-Карого за спеціальністю «актор драматичного театру і кіно». Яна почала зніматися ще під час навчання у вузі.

У 2015 році на СТС відбулася прем’єра скетчкому «Це любов», в якому Яна Глущенко зіграла одну з головних ролей.

Яна Глущенко фільмографія

2015 Це любов (Росія): головна роль

2014 Швидка допомога (Україна) :: Лера Крестовська, сестра Ксенії
2014 Справа для двох (Росія, Україна) :: Марта (3 серія)
2014 Гречанка (Україна) :: Саша, подруга Ольги
2014 Легковажна жінка (Росія, Україна) :: Жанна, секретар-референт

2013-2014  Великі почуття

2013 Пізніше каяття (Україна) :: Ліка Арсеньєва
2013 Самотні серця :: епізод
2013 Пастка (Україна, Росія) :: Каміла, стриптизерка
2013 Криве дзеркало душі (Україна) :: Віра Терентьєва, сестра Ольги
2013 Жіночий лікар-2 (Україна) :: Анна Іпатова (5 серія)
2013 В мережі (Україна)

2012 Батьківський інстинкт :: Лена Чернова, мати-відмовниця
2012 Мріяти не шкідливо (Україна) :: Анжела, метрдотель
2012 Мамочка моя :: Женя Бєлова, подруга Ані
2012 Мама, я льотчика люблю (Україна) :: Світу

2011-2013 Таксі (Україна) :: Анжела

2011 Лють (Україна, Росія) :: Лера (фільм 2)
2011 Три сестри (Україна) :: Блондинка :: головна роль
2011 Сім верст до небес :: Катя
2011 Пусть говорят :: Ельвіра
2011 Ліки для бабусі :: Анжела
2011 Ластівчине гніздо :: епізод
2011 Здрастуй, мамо! (Україна) :: Марина
2011 Байки Мітяя (Україна) :: медсестра

2009 За законом (Україна) :: Сереброва (39 серія)

2008 Почати спочатку. Марта (Росія, Україна) :: епізод
2008 Карасі (Україна) :: Алена
2008 Повернення Мухтара-4 :: Світланка (68 серія)

2007 Охламон :: Анфіса

2004 Російські ліки :: епізод

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *