Євген Пронін біографія, фільмографія

Євген Пронін – відомий російський актор. Його біографія і особисте життя цікавить багатьох прихильників. Фільми з Євгеном Проніним цікаво дивитися – адже він не тільки красивий і мужній, але й талановитий артист.

Євген Пронін біографія

Євген Сергійович Пронін народився 8 листопада 1980 року в підмосковному місті Климовську.

У дитинстві він активно займався спортом, а найулюбленішим видом спорту у нього був футбол.

Євген був шанувальником творчості актора Андрія Миронова, багаторазово переглядав фільми з його участю, але до вступу в «Щуку» жодних театральних студій не відвідував і мало що знав про театр і кіно. Проте друзі вмовили Євгена Проніна спробувати поступити в театральне училище.

У 2002 році закінчив ВТУ ім. Б.В.Щукина (курс М.А.Пантелеевой).

Особисте життя Євген Пронін

пронин и кузнецоваВ 2007 році на зйомках серіалу «Серцю не накажеш» Євген Пронін познайомився з київською актрисою і телеведучою Катериною Кузнєцовою, пара була разом 8 років, але в 2015 році вони розлучилися.

Фільмографія Євген Пронін

Фільми та серіали з Євгеном Проніним наведені нижче:

  • 2016 На далекій заставі
    2016 Готель Росія
    2016 Чемпіони: Швидше. Вище. Сильніше – Олександр Попов – головна роль
  • 2015 Три дороги (Росія, Україна) – Сергій Харитонов – головна роль
    2015 Любовна мережа (Любовная сеть) – Руслан Білих
    2015 Вчора. Сьогодні. Назавжди – Олександр Мартинов – головна роль
  • 2014 Каяття:: Дмитро Нащокін :: головна роль
    2014 Слава :: В’ячеслав Фетисов :: головна роль, хокеїст
    2014 Племяшка :: Степан
    2014 Ялинки 1914 :: льотчик
  • 2014 Вітер в обличчя (Україна) :: Максим Коренєв :: головна роль, слідчий
  • 2014 Фетисов: Вячеслав Фетисов  :: главная роль
  • 2014 Гюльчатай . Заради любові :: Вітя Соколов :: головна роль
  • 2013 Торговий центр :: Олег Корнєєв :: головна роль ( прийомний син Едуарда Фадєєва , лікар)
  • 2013 Студія 17 :: Ігор ( новий хлопець Лики )
  • 2013 Розвідниці :: Микола Петров :: головна роль ( інструктор з диверсійній роботі )
  • 2012 Шаповалов :: Віктор Гусь :: головна роль ( стажер )
  • 2012 Три товариші :: Роман Гришин :: головна роль
  • 2012 Доля Марії :: Артем Федоров :: головна роль ( юрист)
  • 2012 Страшна красуня ( Україна ) :: Андрій Євгенович Буличов :: головна роль ( адвокат )
  • 2012 Маша :: Олексій :: головна роль
  • 2012 Ікорний барон :: Сергій Бортник :: головна роль ( слідчий з особливо важливих справ )
  • 2012 Військовий госпіталь :: Рома
  • 2011 Чистий проба :: Андрій Гончаров :: головна роль
  • 2011 Випадковий свідок :: Іван Корнілов :: головна роль ( оперуповноважений )
  • 2011 Комуналка :: Паша Раєвський :: головна роль ( лейтенант міліції )
  • 2011 Зойкина любов :: Степан Степанович Степанов :: головна роль ( слідчий МВС)
  • 2011 Гюльчатай :: Вітя Соколов :: головна роль
  • 2010 Я тебе нікому не віддам ( Росія , Україна ) :: Володя
  • 2010 Сімейна історія :: Сергій Добринін :: головна роль
  • 2010 Небо у вогні :: Володимир Самойлов :: головна роль ( лейтенант )
  • 2010 Класні мужики :: Ілля (син Ніккі , лікар)
  • 2009-2010 Кремлівські курсанти :: Ігор Фірсов ( однокласник Ані Прохорової )
  • 2009 Одного разу я прокинуся  ( Україна )
  • 2009 Коли розтанув сніг :: епізод (немає в титрах )
  • 2009 Велика нафта :: Георгій Єлісєєв :: головна роль
  • 2008 Переможець :: Андрій (водій Ігоря )
  • 2008 Непрощені :: Андрій
  • 2008 Застава Жиліна :: Костянтин Соловйов (старший лейтенант , льотчик )
  • 2007 Вбити змія :: Гліб :: головна роль
  • 2007 Серцю не накажеш (Україна) :: Михайло :: головна роль (син Ксенії)
  • 2007 Інша :: Юрій
  • 2007 Село | Деревня 7 – я серія
  • 2006 Контора :: Найдьонов :: головна роль
  • 2005 Неслужбове завдання – 2 . Вибух на світанку :: десантник Стреліна
  • 2005 Garpastum :: Андрій :: головна роль
  • 2004 Штрафбат :: епізод
  • 2003 Краще місто Землі :: епізод
  • 2003 Повернення Мухтара – 1 :: Олександр Бондарєв (президент фан -клубу «Метеор» (30- я серія))
  • 2001 Московські вікна :: епізод (немає в титрах )

Тепер ви знаєте коротку біографію і подробиці особистого життя Євгена Проніна, а також можете подивитися фільми за участю Євгена Проніна.

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *