Євгеній Кошовий біографія, сім’я, фільмографія

Євгеній Кошовий біографія, фільмографія відомого шоумена, телеведучого, актора «Студії Квартал-95» викладена в цій статті.

Євгеній Кошовий біографія

Кошовий Євген Вікторович народився 7 квітня 1983 року в містечку Ківшарівка Куп’янського району Харківської області в сім’ї котельні та виховательки дитсадка. У 1989 році сім’я переїхала до Алчевська на Луганщині. Закінчив акторський факультет Луганського коледжу культури.
Єдиний актор за освітою в числі акторського складу «Студії Квартал-95». Лисий комік-персонаж, об’єкт розіграшів і жартів. Прийшов у «Студію Квартал – 95» з Луганської команди КВН «Ва-Банк».

Закінчила заочно режисерський факультет Луганського інституту культури і мистецтв.

Співведучий ранкової недільної розважальної передачі «Україно, вставай!» На українському телеканалі «Інтер».

Євгеній Кошовий сім’я

Одружений, дружина Ксенія, танцівниця балету Олени Коляденко “Фрідом”. Разом з дружиною виховує доньок Варвару и Серафиму.

Євгеній Кошовий фільмографія

2015 8 нових побачень :: гість на весіллі

2014 Кохання у великому місті-3 :: Ніколайчук, приватний детектив

2012 Той ще Карлосон :: класний керівник
2012 Ржевський проти Наполеона (Росія, Україна) :: Лівша
2012 8 перших побачень :: таксист

2011 Службовий роман. Наш час :: Стьопа, системний адміністратор
2011 Небесні родичі (Україна) :: Сухий
2011 Байки Мітяя (Україна)

2009 (озвучування) — 13-й район: Ультиматум (Льето)
2010 (озвучування “укр.”) — М/ф Нікчемний я (Вектор)
2013 (озвучування) — М/ф Турбо (Смув Мув)

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *