Юлія Пожидаєва біографія, фільмографія

Юлія Пожидаєва біографія, фільмографія відомої акторки викладена в цій статті.

Юлія Пожидаєва біографія

Пожидаєва Юлія Олександрівна народилася 22 вересня 1982 в Москві.

Закінчивши одинадцятий клас екстерном, в 15 років стала студенткою Театрального училища ім. Щукіна.

У 2002 році закінчила Вище театральне училище ім. Щукіна (курс М.А.Пантелеевой).
Актриса “Класного театру”.
У рамках щорічного “Тижня Моди в Москві”, брала участь у показах відомого модельєра Тетяни Бєляковський (2004, 2005)

Юлія Пожидаєва фільмографія

2015 Казки мачухи :: Лена Васильєва :: головна роль
2015 Овечка Доллі була зла і рано померла
2015 Весь цей джем | All That Jam

2014 Лісник :: Віка Трофимова, сестра Михайла

2013 Людмила :: Іра, режисер фільму про Зикіної

2012 Цікава Варвара :: Ксенія Рожкова, мама Ариши (2 серія)
2012 Бідні родичі :: Ксенія Алімова, мистецтвознавець

2009 Райські яблучка. Життя триває :: Варя

2008-2012 Обручка :: Настя Лапіна (I) :: головна роль

2008 Ставка на життя :: Ольга
2008 Ділки. Бути разом :: Ніка Старостіна, журналістка
2008 Ділки :: Ніка
2008 Олександрівський сад-3 :: Віра :: головна роль

2007 Школярки (не був завершений)
2007 Олександрівський сад-2 :: Віра :: головна роль

2005-2007 Приречена стати зіркою :: Лариса Ільїна :: головна роль

2005 Олександрівський сад :: Віра Чугунова

2004 Ундіна-2. На гребені хвилі :: Альона Панченко :: головна роль
2003 Ундіна :: Альона Панченко :: головна роль
2002 Таємний знак :: Маша
2002 Злодійка-2. Щастя напрокат :: Юля Балашова (з 45 серії) :: головна роль

2001 І була ніч (короткометражний) :: епізод

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *