Регіна Мянник біографія та фільмографія

Актриса Регіна Мянник – не просто красива, а й талановита жінка, будь-які ролі її під силу. Фільми з Регіною Мянник – цікаво дивитися, актриса доносить до глядача всі почуття свого героя. У цій статті ми розглянемо біографію Регіни Мянник, її фільмографію, і факти з особистого життя.

Дата народження – 3 червня 1971
Знак Зодіаку: Близнюки
Зріст Регіна Мянник : 1 , 74 м

Регіна Мянник біографія

Мянник Регіна Костянтинівна народилася 3 червня Москві. З дитинства мріяла стати актрисою, але батьки були проти.

З 1991 року по 1993 працювала на каналі Муз -ТВ і керівником прес -служби фірми «Лісса».

У 1993 році закінчила МГУ за фахом журналіст. До 25 років займала пост на музичному каналі.

З 1993 року по 1997 рік працювала в передачі « Акули пера» . З 1997 року по 2001 рік працювала на радіо « Станція» , вела передачу « Сублімація особистісності ».

У 2001 році закінчила ГІТІС. З 1998 працювала в спектаклях театру «Фабрика театральних подій», під керівництвом Михайла Горевого. («Миші і люди» , «Останній Дон Жуан», «Чорта»).

З 2001 року в театрі Р.Сімонова під керівництвом В.Шалевіча («Три віки Казанови»).

З 2004 року в «Театрі Місяця» під керівництвом С.Проханова ( «Едіт Піаф» , роль Марлен Дітріх ) .

У 2005-2006 в Театрі центру Висоцького грала у виставі « Райські яблука » роль Дружини Висоцького.

Особисте життя Регіна Мянник

З першим чоловіком Регіна Мянник, за професією лікарем- урологом, познайомилася в 17 років. Вона згадує:

« З першим чоловіком у нас складна історія. Він був одружений, пішов з сім’ї, я до сих пір відчуваю почуття провини перед тією жінкою, якій було нестерпно боляче. Після того випадку, я жодного чоловіка з родини не відводила … »

Один за іншим у подружжя народилися два сини: Степан ( 1994 р.н) і Микита (1995 р.н.) Микиту вона назвала на честь Микити Михалкова – як саме в тому році вийшов фільм «Стомлені сонцем».

Другого чоловіка Регіни Мянник звуть Георгій. Він працює в юридичній структурі .

Фільмографія Регіна Мянник

2002 – О ` кей або Справа в капелюсі
2003 – Каменська 3 – Ольга
2004 – Жінки в грі без правил – Катя , дружина Кулачева
2004 – Червона площа – Анна Фінштейн
2004 – Холостяки – Елла
2004 – Людина, яка мовчав
2004 – Ніжне чудовисько
2005 – Бухта Філіпа – Катя
2005 – Діти Ванюхина
2005 – Майстер і Маргарита (Угорщина) – Маргарита
2005 – Дура – Ліза Туліна
2005 – Близькі люди (телесеріал) – Лена
2005 – Громадянин начальник 2 – Ірина Полянська
2006 – У ритмі танго – Рита
2006 – Все включено – Дружина Карташева
2006 – Громадянин начальник 3 – Ірина Полянська
2006 – Снігова королева – Олена
2006 – П’ять хвилин до метро – Марго Самойлова
2007 – Нас не наздоженеш – Шеррі
2007 – Тримай мене міцніше – Тетяна Корсакова
2007 – Вечірня казка – Регіна
2007 – Особисте життя доктора Селіванової – Віка
2007 – Небезпечна зв’язок
2008 – Крем – Анжеліна Гордон
2008 – Одинокий ангел (фільм) – Ангеліна Чижова
2008 – Кардіограма любові (телесеріал)
2009 – Сніг тане не завжди …
2010 – Будинок біля великої річки – Інга Красавіна
2010 – Класні ігри (фільм) – Лена
2014 – Пізнє каяття (серіал) – Міла
2014 Поділися щастям своїм

Тепер ви знаєте трохи з біографії Регіни Мянник, її фільмографію і зможете подивитися фільми з Регіною Мянник.

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *