Анастасія Веденская – біографія та фільмографія

Анастасія Веденская – актриса театру і кіно. Фільми з Анастасією Веденською часто можна побачити останнім часом. У цій статті ми розглянемо біографію і фільмографію Анастасії Веденської, і її особисте життя. 

Анастасія Веденская біографія

Анастасія Введенська народилася в Москві 14 листопада 1984. Мама Тетяна Веденская працювала художником- гримером на «Мосфільмі». З дитинства дівчинка мріяла стати актрисою.

Коли Настя закінчила школу, вступила до ВТУ ім . Щукіна (курс Володимира Поглазова).

веденцева семьяАнастасія закінчила навчання в театрельном училищі в 2006 р. Ще будучи студенткою «Щуки», Настя познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Володимиром Епіфанцевим, актором і режисером. Володимир тоді шукав відповідну актрису на роль у виставі, а вийшло, що знайшов і дружину.

Анастасія Веденская сім’я 

Анастасія щасливо живе зі своїм чоловіком, актором і режисером кіно, Володимиром Епіфанцевим. Творчий союз молодих людей скріплений шлюбом, вони виховують двох синів: Гордія і Орфея.

Анастасія Веденская фільмографія

2014 Вір мені :: Катя :: головна роль
2013 Кремень. Звільнення :: Настя :: головна роль
2013 Жити далі :: Настя , дружина Антона
2012 Кремень :: Настя
2012 Братани – 3 . Продовження :: Ніна
2012 Бідні родичі :: Лара , дочка Олександра та Людмили
2010 Ніч завдовжки в життя :: Зіна Семілетова :: головна роль
2007 Розмітка
2006 Під Великою ведмедицею :: епізод
Участь у фільмі :
2011 Валерій Золотухтін . Я втомився бути Бумбарашем ( документальний)

Кар’єра в кіно Анастасія Веденская

Перші ж ролі Анастасії Введенській в кіно були успішні і принесли їй кілька нагород .

Фільм «Ніч завдовжки в життя» режисера Миколи Хомерікі вийшов в 2010 р. Перша кінопремія в біографії Анастасії Введенській була отримана на VII Міжнародному благодійному кінофестивалі «Променистий ангел», фільм «Ніч завдовжки в життя » отримав гран -прі в 2010 р. Анастасія також була відзначена нагородою «За акторську майстерність імені Владислава Галкіна » на VIII військовому фестивалі в Брянську.
На щорічному фестивалі « Амурська осінь » фільм «Ніч завдовжки в життя» отримав приз глядацьких симпатій.

Під час зйомок фільму «Ніч завдовжки в життя» у Насті вже були двоє маленьких дітей, які залишилися в Москві з бабусею і нянею , адже в цьому фільмі актриса грає разом з чоловіком. Роль Зінки в цьому фільмі Анастасія вважає дуже значущою для себе, її довелося внутрішньо долати себе, самі умови зйомок були дуже нелегкими. Але незважаючи ні на що, фільм вдався, про що свідчать захоплені відгуки глядачів.

Тепер ви знаєте біографію і фільмографію Анастасії Веденської, про її сім’ю, і зможете подивитися інші фільми з її участю.

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *