Анатолій Руденко біографія, фільмографія

Актор Анатолій Руденко знявся в багатьох мелодрамах. Біографія, фільмографія, відомості про сім’юАнатолія Руденка наведені в цій статті.

Анатолій Руденко біографія

Руденко Анатолій Кирилович народився 7 жовтня 1982 року в Москві, в акторській родині.

У віці 13 років дебютував у кіно, зігравши у фільмі Ельдара Рязанова “Привет, дуралеи!”.

У 2004 році закінчив театральне училище ім. Щукіна.

Пройшов службу в лавах команди артистів-військовослужбовців Центрального Академічного Театру Російської Армії, по закінченні служби залишився в трупі ЦАТРА (2006).

анатолій руденко дружинаАнатолій Руденко особисте життя

В 2012 році актор одружений на актрисі Олені Дудіній, виховують доньку Мілену (2012 р. н.).

Анатолій Руденко фільмографія

2015 Краса по-радянськи
2015 Все тільки починається :: Олександр :: головна роль

2014 Тили-тили тесто :: Іван
2014 Спіраль :: Олексій Камишов :: головна роль
2014 Розірвані нитки :: Максим Остапенко :: головна роль
2014 Поклич і я прийду :: Роман :: головна роль
2014 Підміна в одну мить (Україна) :: Сергій Титов

2014 Дорога додому :: Максим Суханов, господар піцерії

2013 Я залишаю вам кохання :: Андрій Чернишов :: головна роль
2013 Розвідниці :: Володимир Семенов :: головна роль, наречений Аріни
2013 Людмила :: Саприкін, капітан
2013 Дочекатися любові :: Гліб Яценко
2013 Два Івана (Україна) :: Іван Захаров :: головна роль
2013 Букет :: Сергій Сазонов :: головна роль
2013 Береги моєї мрії :: Олексій Крилов :: головна роль

2012 Тільки про любов :: Саша, син Ірини Сергіївни
2012 Смерть шпигунам. Лисяча нора (Білорусь, Росія, Україна) :: Мокроусов, лейтенанта
2012 Серце не камінь :: Петро Зорін :: головна роль
2012 Справа слідчого Нікітіна :: Андрій Нікітін :: головна роль
старший слідчий прокуратури

2011 Проїзний квиток :: Сергій :: головна роль
2011 Дуель :: Володя :: головна роль
2011 Два квитки до Венеції :: Саша Жарков :: головна роль

2010 Вчора закінчилася війна :: Коля Зубов :: головна роль
2010 Було кохання :: Женя

2009 Петля :: Сергій Свєшніков, ст. лейтенант
2009 Мій :: Денис
2009 Жити спочатку :: Олександр Тарасов (Клондайк) :: головна роль
начальник режиму
2009 Бумеранг з минулого :: Михайло і Микола Самойлови :: головна роль

2008- 2009 Руда :: Сергій
2008 І все-таки я люблю … :: Сергій, особистий водій генерала Лягушова

2008 Дві долі-4. Нове життя :: Петя Юсупов :: головна роль

2007 Путейцы

2006-2007 Моя Пречистенка :: Федір, син Миколи Рєпніна

2006-2007 Ангел-хранитель | Янгол-охоронець (Україна) :: Іван Круглов :: головна роль, колишній боксер

2006 Дві долі-3. Викрадення (не був завершений) :: Петро Юсупов :: головна роль
2005 Херувим :: Стас в юності
2005 Оперативний псевдонім – 2. Код Повернення :: епізод
(немає в титрах)

2005 Дві долі-3. Золота клітка :: Петя Юсупов :: головна роль
2005 Дві долі-2. Блакитна кров :: Петя Юсупов :: головна роль
син Свєти і Міші

2004 Вони танцювали одну зиму :: Саша, син Валерії
2004 Жінки в грі без правил (Білорусь, Росія) :: хлопець
(немає в титрах)

2004 Дорога Маша Березіна :: Стас Березін, молодший брат Маші Березиной, початківець фотограф
2004 Близнюки :: Гриша Ерожин в юності

2003- 2004 Бідна Настя :: Олексій Шубін, офіцер, поручик
2003 Феєрверк :: Іван Усов, кадет
2003 П’ятий ангел :: Володимир Тельнов в юності
2003 Марш-кидок :: епізод
2003 Повернення Мухтара-1 :: Стас
2002 Каменська-2 :: Градів в юності / син Градова
2002 Казус Беллі | Casus Belli :: Микола Іванов
2002 Злодійка-2. Щастя напрокат :: Артем Берестов

2001 Сищик з поганим характером :: Юрій
2001 П’ятий кут :: перший попутник
2001 Злодійка :: Артем Берестов, (немає в титрах)

1999-
2003 Прості істини :: Діма Карпов

1996 Привіт, дурили! :: Митрофан
син Юри та Світлани

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *