Анна Михайловська біографія, фільмографія

Анна Михайловська – актриса театру і кіно, популярна по багатьом фільмах і серіалах з її участю.

Анна Михайловська біографія

Анна Михайлівна Михайловська народилася 3 липня 1988 в Москві. З 1995 року по 2005 рік навчалася в державній загальноосвітній школі № 827 (з гімназичними і ліцейськими класами ) .

З дитинства Аня захоплювалася хореографією і досягла значних успіхів на даному поприщі , ставши кандидатом у майстри спорту зі спортивних танців . На одному з тренувань її і помітили продюсери з « Мосфільму » , які шукали героїню для фільму «Найкрасивіша ». Аню запросили на проби і затвердили на роль Ірини , простої сільської дівчини , яка вирушає до Москви брати участь у конкурсі бальних танців. Після зйомок вона визначилася з майбутньою професією.

У 2005 році вступила у Всеросійський державний інститут кінематографії імені С. А. Герасимова.

Так само в 2008 році в грудні Аня дебютувала на сцені Драматичного театру ім. Н.М. Єрмолової у виставі «Олександр Пушкін» (режисер В. Безруков.), де грає в парі з Сергієм Безруковим головну роль – Наталії Гончарової.
У 2009 р закінчила ВДІК (курс В.Грамматікова).
З 2009 р – актриса театру імені Моссовета.
З 2011 р – актриса Московського Незалежного театру.

Анна Михайловська особисте життя

У серпня 2013 вийшла заміж за Тимофія Каратаєва

Каратаев Тимофей с женой

Анна Михайловська фільмографія

2015 В сузір’ї Стрільця :: Світлана Фурцева
2014 Маникенниця :: Олександра Линькова :: головна роль

2014 Селянка :: Ліда Івановська :: головна роль

2013-2014 Молодіжка :: Яна Самойлова

2013 Карпов-2 :: Валерія Вересова, журналіст

2012 Серце не камінь :: Лідочка, молодша сестра Тоні
2012 П’ять зірок :: Юлія
2012 Хто, якщо не я? :: Римма, дочка Ніни
2012 Карпов :: Валерія Тимофєєва (Вересова)
2012 Ангел в серці :: Ксенія Круглова в молодості :: головна роль

2011 Щастя є :: Марина :: головна роль, дочка Світлани
2011 Розплата за любов :: Юлія :: головна роль, сестра Семена
2011 Метод Лаврової :: Марія Грибова (фільм 5)
2011 Золоті :: Ксенія Завидова :: головна роль

2010 Остання хвилина :: Наталія, дочка Чепуріна (3 серія)

2009- 2010 Маргоша (всі сезони) :: Наташа Єгорова :: головна роль, дочка директора журнального видавництва
2009 Барвиха :: Ксенія Завидова :: головна роль

2008 Найкрасивіша-2 :: Ірина Голікова-Арсеньєва :: головна роль
2008 Висяки :: Ася (Справа № 13)

2007 Марш Турецького (4 сезон) :: Аліса (фільм 7)
2007 Кадетство. 3 сезон :: Катя, подруга Трофимова
2007 Закон і порядок: Відділ оперативних розслідувань -2 (фільм 4)
2007 Закон і порядок: Відділ оперативних розслідувань -1 :: Сузана Салимова (фільм 5)
2007 Єва (короткометражний) :: ангел

2005 Найкрасивіша :: Іра Голікова :: головна роль, дочка Нони

2001 Другорядні люди (Україна) :: епізод

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *