Юсуф Акгюн біографія, фільмографія

Юсуф Акгюн (Yusuf Akgün) – турецький актор, став відомий після серіалу “Сила кохання Феріхі”, де зіграв Корай Онат – кращого друга Еміра, закоханого в Ханде. Біографія й фільмографія Юсуфа Акгюн викладена в цій статті.

Юсуф Акгюн біографія

Юсуф Akgun народився 11 вересня 1984 в Стамбулі, Туреччина.

Будучи школярем захопився театром. Юсуф брав участь у кількох шкільних постановках і в декількох аматорських спектаклях в театрі. Хороша його гра не залишилася непоміченою і професійні актори від місцевого театру рекомендували йому почати працювати професійно в театрі. Після школи в 2003 році Юсуф був прийнятий в Державний університет мистецтв і отримав повну стипендію за відмінні успіхи.

Також його знімали в декількох рекламних роликах для телебачення, які рекламують місцеві продукти. Крім того, знімався в декількох невеликих ролях в телесеріалах, які насправді не стали популярними. Справжній успіх і популярність прийшов з його роллю в серіалі “Сила кохання Феріхі”.

Юсуф Акгюн фільмографія

2013 – Su ve Ates (Вода і Вогонь)

2011-2012 Adını Feriha Koydum (Сила кохання Феріхі)

2010 – Saklı Hayatlar

2008 – Derdest

2007 – Hepsi1
Semazen

2005 – Kırık Kanatlar

2004 – Balans ve Manevra

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *