Берен Саат біографія, фільмографія

Берен Саат – актриса, відома з багатьох турецьких серіалів, фільми з Берен Саат не схожі один на одного. З цієї статті ви дізнаєтеся біографію Берен Саат, про особисте життя Берен Саат і де знімалася Берен Саат.

Дата народження – 26 лютого 1984
Зріст Берен Саат – 1,67 м
Вага Берен Саат – 50 кг
Знак Зодіаку – Риби

Берен Саат біографія

Народилася 26 лютого в Анкарі, в сім’ї спортсменів. Берен навчалася у Вищому Коледжі TED Анкари, після закінчення якого надійшла за спеціальністю Менеджмент в Анкарський Університет Bilkent.

Берен захоплюється вокалом, володіє іспанською та англійською мовами.

Кар’єра Берен Саат

берен саарБудучи студенткою, Берен почала брати участь в змаганнях між початківцями акторами. Перемігши на одному з таких конкурсів, що проводився Tomris Giritlioğlu’nun brother, Берен отримала свою дебютну роль на турецькому телебаченні. Після, послідували головні ролі в різних телесеріалах. Але справжній успіх прийшов до Берен після виконання ролі Біхтер в високорейтингового серіалі «Заборонене кохання». Роль Біхтер принесла актрисі одну з найпрестижніших нагород Туреччини «Золотий метелик» в 2009 і 2010 роках.

Далі послідувала не менше зоряна роль в серіалі «У чому вина Фатмагуль?», Де Берен так само зіграла головну героїню.

Берен також знялася в рекламах Tofita, Rexona, Patos. Наприкінці вересня 2012 року на екрани вийшла драма іранського режисера Бахмана Гобаді «Сезон носорогів», де Берен зіграла спільно з Монікою Беллучі .

Берен головна героїня  турецької версії американського серіалу «Помста», прем’єра якого відбудеться в січні 2013 року. Дует актрисі склав відомий турецький актор Мерт Фират .

Берен Саат особисте життя

берен и кенанПо визнанні самої Берен, в її житті була лише одна велика любов – її хлопець Ефе, з яким вона зустрічалася три роки, він і підштовхнув її до кар’єри актриси. Однак молодий чоловік помер у лікарні після аварії.

Пізніше вона перебувала в цивільному шлюбі з актором Бюлентом Інал.

Після розлучення, у Берен 2 роки був роман з режисером Левент Семерджієв, але пара розлучилася під час зйомок серіалу «У чому вина Фатмагуль», що викликало масу чуток про її можливий роман з колегою по цьому ж серіалу Енгін Акьюреком. Чутки так і не виправдалися, так само як і колишні домисли журналістів про її стосунки з Киванчем Татлитугом – виконавцем головної ролі в їх спільному телесеріалі «Заборонене кохання».

В даний час готується до весілля з відомим турецьким співаком Кенаном Догулу.

Берен Саат фільмографія

Фільми за участю Берен Саат:

  1. Мой мир (2013) (Benim Dünyam)
  2. Месть (сериал, 2013), Intikam … Yagmur Ozden
  3. Сезон носорогов (2012) Fasle kargadan … Daughter (в титрах: Twins/Female)
  4. Фатмагюль (сериал, 2010 – 2012) Fatmagül’ün suçu ne? … Fatmagül Ilgaz
  5. Крылья в ночи (2009) Gecenin kanatlari … Gece
  6. Боль осени (2009) Güz sancisi … Elena
  7. Запретная любовь (сериал, 2008 – 2010), Ask-i memnu … Bihter Yöreoglu
  8. Помни меня (сериал, 2006 – 2008) Hatirla sevgili … Yasemin
  9. Любовь и ненависть (мини-сериал, 2005) Aska sürgün … Zilan Sahvar Azizoglu
  10. Askimizda ölüm var (мини-сериал, 2004)

 Тепер ви знаєте біографію Берен Саар, а також можете подивитися турецькі серіали з Берен Саар, які ви ще не бачили, адже актриса виконує різні ролі.

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *