Дар’я Єгорова біографія, фільмографія

Дар’я Єгорова – знімається в багатьох серіалах. ЇЇ біографія та фільмографія наведені в цій статті.

Дар’я Єгорова біографія

Єгорова Дар’я Євгенівна народилася 23 березня 1990 в Москві.
У 2011 році закінчила ВТУ ім. Щукіна (курс В.Поглазова).
Будучи студенткою, вона взяла участь у рекламній кампанії марки «Лапландія» і представила колекцію зимового одягу.

У 2007 році вона дебютувала в епізоді детективного серіалу «Закон і порядок: Злочинний умисел».

дарья егорова біогрфія

Дар’я Єгорова фільмографія

2015 Шкільний стрілок
2015 Останній яничар (Росія, Україна) :: Ольга
2015 Навесні розцвітає любов :: Весна :: головна роль

2014 Поки станиця спить (Росія, Україна) :: Ольга Рогожина :: головна роль
2014 Скасування всіх обмежень :: Соня

2013 Я скоро повернуся (не був завершений)
2013 Таємниці інституту шляхетних дівчат :: Євгенія Меньшикова :: головна роль
2013 Поговори зі мною про любов :: Зінаїда
2013 Петля часу :: Євгенія Меньшикова
2013 Даша :: Даша Сотникова :: головна роль
2013 Анютине щастя :: Аня Полежаєва :: головна роль

2012-2013 Скліфосовський (2 сезон) :: Ксюша Чиркова
2012-2013 Анечка :: Ніна

2012 Формула щастя :: Тетяна Вєтрова :: головна роль
2012 Скліфосовський (1 сезон) :: Ксюша Чиркова
2012 Світлофор :: Лена (67 серія)
2012 Право на правду :: епізод
2012 Пізнє кохання :: епізод
2012 Петрович :: Альона Демидова (Фільм №7)

2011 Універ :: епізод
2011 Слід :: Аліса (600-я серія)
2011 Пильна робота :: Віка Селезньова (29-я серія)
2011 Дівоче полювання :: Віка

2007 Закон і порядок: Злочинний умисел -2 :: Клара Ларінова (16 серія)

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *