Костянтин Крюков біографія, фільмографія

Костянтин Крюков – кіноактор, продюсер, ювелір, художник.

Костянтин Крюков  біографія

Крюков Костянтин Віталійович народився 7 лютого 1985 року в Москві.

Онук режисера і актора Сергія Федоровича Бондарчука і актриси Ірини Костянтинівни Скобцевій. Мама – актриса Олена Бондарчук, батько – Віталій Крюков, доктор філософії. Його дядько – Федір Бондарчук.

Дитинство провів у Швейцарії. За наполяганням діда закінчив з відзнакою художню школу в Цюріху.

У 2001 році закінчив найвідоміший в ювелірному світі Американський гемологічний інститут і отримав диплом гемолога вищої кваліфікації (фахівця з коштовних каменів). Потім вирішив здобути ще одну вищу освіту – юридичну (Московська Державна юридична Академія).

Професійно займається живописом. Був нагороджений у Празі Золотою медаллю європейського суспільства Франца Кафки “За видатний внесок у розвиток сучасного живопису”. Вручили медаль за серію картин під загальним девізом “Мислеформи”, які, за оцінкою авторитетних експертів, не мають аналогів у світовому живописі ні за формою, ні за змістом, ні за технікою виконання.

Акторський дебют відбувся в 2005 році, коли Костянтин з’явився на екранах країни в ролі Джоконди у фільмі 9 рота.У 2009 році спільно з британською компанією The Saplings Крюков випустив свою першу ювелірну колекцію під назвою «Вибір».

Костянтин Крюков  особисте життя

крюков сімяПерша дружина Крюкова – Євгенія Варшавська (познайомилися коли йому було 18 років, в 2007 році у них вже народилася донька Юлія). Але їх шлюбу не судилося проіснувати довго, теплі стосунки закінчилися розлученням в 2008 році.

У травні 2013 року 28-річний популярний актор Костянтин Крюков офіційно оформив відносини з коханою дівчиною Аліною Алексєєвої (юрист). На фото з дружиною Аліною.

Костянтин Крюков фільмографія

 

2016 Вурдалаки

2015 Справжній сценарій | Real Screenplay, The
2015 Бармен :: Артур
2015 Пам’ятаю-не пам’ятаю! :: Бізнесмен :: головна роль, чоловік Лізи
2015 Пенсільванія:: Борис Морозов
2015 Однією лівою :: Денис, наречений Софі
2015 Найкраща дівчина Кавказу :: Шурик :: головна роль
2015 Культ :: Едуард Левінські

2014 Чемпіони :: Антон Сихарулідзе :: головна роль, фігурист
2014 Таємниця темної кімнати
2014 Спіраль :: Стас Ліневскій :: головна роль
2014 В Москві завжди сонячно

2013 Що творять чоловіки :: Ярослав :: головна роль
2013 Студія 17 :: Максим, директор рекламного агентства
2013 Секс, кава, сигарети :: адміністратор ресторану :: головна роль
2013 Поки ще жива, музикант
2013 Не жіноча справа :: Віктор
2013 Зозуленька :: Костя Андрієвський
2013 Ось це любов! :: Костик, наречений Каріни

2012 Соло на саксофоні :: Едуард Новіков, помічник Лаврова
2012 З Новим роком, мами! :: Ярослав, чоловік Олени
2012 Зовнішнє спостереження :: Россомахіни (Фокусник) :: головна роль, кілер
2012 Друге повстання Спартака :: Спартак Котляревський :: головна роль
2012 Все просто :: Женя
2012 Без сліду :: Філіп Рибаков :: головна роль, старший лейтенант

2011 Огіркова любов :: Ілля Воронін :: головна роль
2011 Ліки для бабусі :: Женя Писарєв :: головна роль
2011 Ластівчине гніздо :: Роман, зведений брат Іди
2011 Богині (Україна)
2011 Generation “П” :: працівник у Ханіна

2010 На гачку! :: Костя :: головна роль, фотокореспондент, знайомий Ріти
2010 Луна-луна (не був завершений) :: Влад Соколов

2009 Солдати-16. Дембель неминучий :: рядовий Ландишев
2009 Пістолет Страдіварі (Росія, Україна) :: адвокат
2009 Пікап: Зйом без правил :: Андрій Коробов :: головна роль
2009 Однокласники :: Федя по кличці Батон :: головна роль

2007 Скарб :: Дід Мороз :: головна роль
2007 Нульовий кілометр :: Артур
2007 Зірка Імперії :: великий князь Андрій Володимирович
2007 Дочки-матері :: Костя

2006-
2007 Любов як любов :: Михайло Прорва

2006 Три напівграції :: Павло Гущин, початківець письменник
2006 Спека :: Костя Рудовский :: головна роль
2006 9 місяців :: Саша, старший син Олени

2005 9 рота :: Джоконда :: головна роль

Участь у фільмах
2012 Скобцева – Бондарчук. Одна доля (документальний)
2008 Планета Православ’я (документальний)

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *