Крістіна Асмус біографія, фільмографія

Крістіна Ігорівна Асмус (справжнє прізвище Мясникова) – російська актриса театру і кіно. Відома завдяки ролі Варі Чорноус в серіалі «Інтерни».

Зріст: 1,64 м
Знак Зодіаку: Овен

Крістіна Асмус біографія

Народилася 14 квітня 1988 в місті Королеві Московської області. У неї є три сестри

У дитинстві займалася спортивною гімнастикою. Кандидат у майстри спорту.
Працювала в модельному бізнесі, знімалася для журналів «Maxim», «Hello», «Спосіб Життя».

Ще школяркою грала у виставі Є. Махоніної «А зорі тут тихі …» (Женя Комелькова) в театрі «МЕЛ», а після закінчення школи у виставі Н. Єрмакової «Портрет мадмуазель Таржи» (Фантін) в театрі юного глядача міста Корольова.

У 2005 році вступила до Школи-студії МХАТ на курс К. А. Райкіна, але навчання не склалася.

У 2008 році поступила у Вище театральне училище імені М. С. Щепкіна на курс Бориса Клюєва. Закінчила в 2012 році.

Дебютом актриси на екрані стала роль Варі Чорноус в комедійному серіалі «Інтерни».

В даний час – актриса Московського драматичного театру імені Єрмолової. Після короткострокової відпустки, пов’язаної з народженням дочки, повернулася на сцену в кінці січня 2014 року.

асмус ы харламовКрістіна Асмус сім’я

З 2013 року одружена з Гаріком Харламовим.
5 січня 2014 у них народилася дочка Анастасія.

Крістіна Асмус фільмографія

2014 А зорі тут тихі :: Галя Четвертак
2014 Згадай про чорта (Легок на помине) :: Лиза :: головна роль

2013 Що творять чоловіки (Что творят мужчины)

2012 Синдром дракона (Росія, Україна) :: Олександра Максимова :: головна роль
2012 Справжнє кохання (Настоящая любовь) :: Лена Антонова :: головна роль, журналістка
2012 Дублер :: Даша, прес-секретар Успенського
2012 Zолушка :: Маша Крапивина (“Золушка”) :: головна роль

2010-2012 Інтерни :: Варя Черноус :: головна роль
2010 Ялинки (Ёлки) (киноальманах) :: Лена
2010 “Аліби” на двох :: Саша, дочка Тамари

ОЗВУЧУВАННЯ
2013 Легенди країни Оз: Повернення в Смарагдове Місто | Legends of Oz: Dorothy’s Return (США, анімаційний)
2011 Іван Царевич і Сірий Вовк (анімаційний) :: Білка

Крістіна Асмус нагороди і участь в ТВ-ШОУ

Отримала звання «Найсексуальніша жінка Росії» за версією журналу «Maxim» (2010 р) і «ТВ-актриса року» за версією журналу «Glamour» (2011 р)
Була учасницею ТВ-програм «Ледниковый период»,  «Їж і худни!», «Зарядка з зірками», «Неділя з Кварталом-95», «Неймовірна правда про зірок».

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *