Наталя Рудова біографія, фільмографія

Наталя Рудова – російська актриса театру і кіно, відома багатьом по серіалу «Тетянин день». Прихильників цікавить біографія Наталії Рудової, її фільмографія, та деталі особистого життя.

Дата народження – 2 липня 1983
Зріст Наталія Рудова 1,72 м
Знак зодіаку – Рак

Біографія Наталія Рудова

Наталія Олександрівна Рудова народилася 2 липня року в місті Пахтакор (Узбецька РСР) .

Дитинство провела в Казахстані в місті Шевченко ( з 1991 року Актау ). Після розлучення батьків вона разом з мамою переїхала в Іваново.

У 2003 році Наталя закінчила Іванівське обласне училище культури (майстерня Т. І. Щокін).

рудова быографыяПотім Наталія переїхала до Москви і влаштувалася менеджером в спортивний магазин на Кутузовському проспекті. Працювала фотомоделлю в декількох глянцевих журналах. Наталя Рудова позувала для журналу MAXIM.

У 2007 році брала участь у програмі Хто хоче стати мільйонером? з Максимом Галкіним

У 2008 році брала участь у передачі «Магія десяти » з Вірою Брежнєвою і в проекті Дві зірки- 2 разом з Дмитром Колдуном

У вільний час Наталія пише картини і дарує їх друзям .

Наталя Рудова фільмографія

2014 Гюльчатай. Заради любові :: Жанна

2014 Що творять чоловіки -2
2013 Умови контракту – 2 :: Марина Архипова :: головна роль ( колишня дружина Олега )
2013 Перевірка на любов :: Поліна ( колега Петра )
2012 Свідок :: Віра :: головна роль
2012 Нічна фіалка :: Рита :: головна роль
2012 Дихай зі мною – 2 :: Карина :: головна роль
2012 Джамайка :: Габріела Семашко ( Габі ) :: головна роль
2011-2014 Універ . Нова общага :: Ксенія Андріївна Ковальчук (нова завкафедрою )
2011 Умови контракту :: Марина :: головна роль
2011 Поцілунок в голову :: Даша :: головна роль
2011 Нічний таверни вогник :: Марина
2011 Моя шалена родина :: ефектна перехожа
2011 Гюльчатай :: Жанна
2011 Амазонки :: Ганна Олександрівна Зильбер (у дівоцтві – Митрошина ) :: головна роль
2010 Квітка диявола
2010 Іронія кохання :: Маша ( подруга Асель )
2010 Зайцев , пали! Історія шоумена :: Іволга (модний співачка )
2010 Дихай зі мною :: Карина :: головна роль
2010 V Центурія . У пошуках зачарованих скарбів :: адвокат
2009 Третє бажання :: Віка
2009 Дві сторони однієї Анни ( Україна ) :: Ельза Резнікова
2008 Козаки -розбійники :: Альона
2008 Героїня свого роману ( Україна ) :: Ірина , дружина Максима
2007-2008 Тетянин день :: Тетяна Баринова :: головна роль
2006 Сталін.Live
2006 Рейки щастя :: блондинка
2006 Хто в домі господар ? :: Марина ( 78 – я серія )
2006 Віола Тараканова . У світі злочинних пристрастей -3 :: жертва сатаністів ( Головбух і півцарства на додачу | фільм 1 )
2005 Примадонна :: епізод (немає в титрах )

Особисте життя Наталія Рудова

Наталя Рудова живе з молодим чоловіком. За характером Наталія ревнива, але скандалу влаштовувати не стане.

Зараз Наталя вважає за краще проводити час в хороших компаніях, веселитися і танцювати в клубах. З випивки надає перевагу мохіто, лонг- айленд, ром або віскі. Про заміжжя та дітей Наталія Рудова поки не замислюється.

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *