Олег Масленников-Войтов біографія, фільмографія

Олег Масленников-Войтов – відомий актор театру та кіно. Його біографія та фільмографія наведена в цій  статті.

Олег Масленников-Войтов біографія

Масленников-Войтов Олег Костянтинович народився 18 жовтня 1977 в Душанбе, (Таджицька РСР) в сім’ї військового. У 11 років переїхав з родиною до Москви.

У 1994 році вступив до Омський вищого танково-інженерного училища яке не закінчив, тому що вирішив стати актором.

У 2000 році закінчив Школу-студію МХАТ (курс Є. Лазарева).

Служив в Театрі “На Покровці”.
З 2000 року – актор Театру “Модерн ‘”.

З 2001 року Олег Масленников-Войтов часто знімається в кіно і є затребуваним актором телесеріалів.

Олег Масленников-Войтов фільмографія

2015 Приказано родить

2014 Отець Матвій
2014 Золота наречена :: Володимир Долгобродов
2014 Дівчина середніх років :: Ваха :: головна роль
2014 Рік в Тоскані :: Олег
2014 Неспокійна дільниця :: Андрій

2013 Там, де є щастя для мене :: Вадим
2013 Пізнє каяття (Україна) :: Костя Арсеньєв, чоловік Міли
2013 Морські дияволи. Смерч. Долі :: Анрі (фільм 12)
2013 Легальний допінг :: Олексій Примаков :: головна роль

2012 Засіб від смерті :: Влад Садовський, журналіст
2012 Нелюбимая :: Михайло Яровий :: головна роль
2012 Закрита школа :: майор Раєвський, 4 сезон
2012 Ефект Богарне :: Раєвський, генерал
2012 Дружба особливого призначення :: Михайло Волков :: головна роль, підполковник МУРу
2012 Дикий-3 :: Олексій (фільм 15)
2012 Два газетяра (короткометражний) :: головна роль
2012 Без свідків :: Влад, батько Жені
2012 Бабине царство :: Денис :: головна роль

2011 Тільки ти :: Михайло :: головна роль
2011 Наказано: одружити :: Геннадій Масленников :: головна роль
підполковник
2011 Не вкради :: Микола Ніколаєв
2011 Жуков :: Іван Олександрович Сєров, діяч радянських спецслужб
2011 Дівоче полювання :: Геннадій Геннадійович Молчанов :: головна роль
президент компанії

2010 Ідеальний чоловік (фільм-спектакль) :: Сер Роберт Чилтерн
2010 Банди :: Євген Тарабукін :: головна роль
капітан карного розшуку

2009-
2010 Маргоша (всі сезони) :: Андрій Калугін :: головна роль, художній редактор

2009 Чоловік у моїй голові :: відвідувач в ресторані
2009 Лігво Змія :: Сергій, геолог

2008 Чізкейк :: чоловік Наташі
2008 Циганки :: Сергій :: головна роль
2008 Важкий пісок :: Льова Іванівський, старший син Рахілі і Якова
2008 Трюкачі :: Боєць :: головна роль
2008 Таємниці палацових переворотів. Росія, століття XVIII :: Густав Корф
2008 Ставка на життя :: Растрига
2008 Сині ночі :: Степан, дільничний
2008 Єрмолови :: Кастусь в молодості, син Христини і князя Стаса Радзивіла
2008 Атракціон :: Карасьов

2007 Я сищик :: Вадим Стрільців :: головна роль (фільм 6)
2007 Формула стихії :: Колян, сутенер (немає в титрах)
2007 Софі :: доктор (фільм 2)
2007 Багата і кохана :: Сан Санич
2007 Олександрівський сад-2 :: Нефедов

2006-
2009 Клуб (всі сезони) :: сутенер

2006-
2007 Гонка за щастям :: Андрій Титаренко

2006 Сталин.LIVE :: Роман Кармен :: головна роль
2006 Прорив :: епізод
2006 Жіночі історії :: Олег :: головна роль (14 серія)
2006 Аеропорт-2 :: Борис Леонідович Дорман, доктор

2005-
2006 Не родись красивою :: Рональд, друг Мілко

2005 Хіромант :: охоронець Стогова
2005 Любов і золото
2005 Аеропорт :: Борис Леонідович Дорман, лікар, начальник медпункту

2005 Ад’ютанти любові :: Аргамаков

2004-
2013 Кулагін та партнери :: Бабкін

2002 Пізня вечеря з … :: Селезньов

2000 Зойкина квартира (фільм-спектакль)

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *