Ольга Гришина біографія

Ольга Гришина – українська акторка, зналася в серіалах “Свати”, “Гречанка”.

Ольга Гришина біографія

Гришина Ольга Сергіївна народилася 29 червня 1982 у Києві.

Закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені І.К. Карпенка-Карого (2007, майстерня М.М. Рушковського).
Грала в студії при Київському національному академічному театрі російської драми ім. Лесі Українки.

Зіграла головну роль в дебютному для себе фільмі українського режисера Анатолія Матешко «Критичний стан».

Ольга Гришина фільмографія

2015 Офіцерські дружини (у виробництві) :: Нінель Гольцман
2015 Гречанка (Україна) :: Тетяна :: головна роль, екскурсовод

2013 Лука. Святитель-хірург (Білорусь, Україна)
2013 Креденс (Україна) :: Наталія :: головна роль
2013 1943 (Україна, Росія) :: Катя :: головна роль

2012 Лекції для домогосподарок :: Катя :: головна роль

2011 ТойХтоПройшовКрiзьВогонь (Україна) :: Люба Карімова
2011 Білі троянди надії :: Даша, дівчина Максима

2010 Вчора закінчилася війна :: Аня, дівчина, закохана в Гришу

2009 Свати-3 (Україна) :: вчителька
2009 Правила угону (Росія, Україна) :: Анна Туманова

2008 Загін (Росія, Україна) :: дружина Романова
2008 Неодинокие (Росія, Україна) :: Таня Вороніна
2008 Адреналін :: повія

2007 Петля Нестерова (Україна) :: Даша
2007 Іван Подушкін. Джентльмен розшуку-2 :: Іра Медведєва
2007 Жага екстриму | Жага екстріму (Україна) :: Люся

2006 Золоті хлопці-2 (Росія, Україна) :: Віра
2006 Ангел з Орлі (Україна) :: Наталія Караваєва

2005 Повернення Мухтара-2 :: дівчина – мрія солдата

2004 Російські ліки :: Кіра Савіна
2004 12 стільців (Україна) :: Ліза

2003 Особисте життя офіційних людей (Росія, Україна) :: Климова
2003 Леді Мер :: Кися

2002 Критичний стан (Україна) :: Маша

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *