Тетяна Казючиц біографія, фільмографія

Актриса Тетяна Казючиц – гарна, молода та популярна, з відомої акторської сім’ї.

Дата народження – 25 січня 1986
Місце народження Норильськ, СРСР (Росія)
Знак Зодіаку – Водолій
Зріст Тетяна Казючиц – 1.66 м

Тетяна Казючиц біографія

Тетяна Юріївна Казючиц народилася 25 січня 1986 в Норильську, в акторській сім’ї. Батько – актор Юрій Казючиц. Сестра – актриса Анна Казючиц.

У Мінську Тетяна Казючиц закінчила музичне училище і поїхала в Москву продовжувати музичну освіту. Але в Москві Тетяна передумала і вирішила вступати в Щукінське училище, де вчились батько і сестра.

У 2009 році закінчила ВТУ ім. Щукіна (курс М.А.Пантелеевой і В.В.Фокіна).

Тетяна Казючиц фільмографія

2014 Барс і Лялька
2014 Біжи
2014 Щасливий шанс :: Таня :: головна роль
2014 Море. Гори. Керамзит :: Настя
2014 Жінка в біді :: Ганна Василькова :: головна роль

2013 Петля часу :: Олександра
2013 Клянемся захищати (Білорусь, Росія) :: Надя, дочка Нічлава
2013 Вижити після :: Ніка

2012 Тільки про кохання :: Ніна Дорошина :: головна роль
подруга Лесі, медсестра
2012 Страшна красуня (Україна) :: Єлизавета Сташко :: головна роль

2010 Останній акорд :: Ніна Ларіна :: головна роль
2010 Катино щастя :: Катя Соколова :: головна роль
2010 Ворожіння при свічках :: Марина Стенич :: головна роль

2009 Іван Грозний :: дружина І.Федорова

2008 Одна ніч кохання :: Катя Урусова :: головна роль
2008 Улюблена дочка папи Карло :: Катя :: головна роль
2008 Королева льоду

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *