Зоряна Марченко біографія, фільмографія

Зоряна Марченко – актриса, популярність здобула після головної ролі в серіалі «Поки станиця спить».

Зоряна Марченко біографія

Зоряна Марченко народилася в місті Дніпродзержинську 9 грудня 1988.

Навчалася в КНУТКіТ ім. Карпенка-Карого на акторському факультеті, під керівництвом Ю. Н. Мажуги.

З 2010 року стала з’являтися на телеекранах – в основному, в популярних серіалах.

Зоряна Марченко фільмографія

2015 Окупація (Молдова, Румунія, Україна, у виробництві)

2015 Останній яничар (Росія, Україна) :: Марися :: головна роль

2014 Поки станиця спить (Росія, Україна) :: Марися Сотник :: головна роль

2013 Нюхач ( Україна) :: дочка Мерлюзова

2012 Сіневiр (Україна)

2012 Порох і дріб (Росія, Україна) :: руда дівчина (фільм 2)

2011 Щоденники Темного (Україна) :: епізод

2011 Повернення Мухтара-7 :: Лера Серебрякова (29 серія)

2010-2013 Єфросинія (всі сезони) (Росія, Україна) :: Маруся, секретарка Саврасова

2010 Віра, Надія, Любов :: епізод

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *