Кирило Жандаров біографія, фільмографія

Кирило Жандаров – актор театру і кіно. Знявся в багатьох серіалах і фільмах, виконував різні ролі – його герої і «негідники» і хороші хлопці.

Дата народження – 29 березня 1983 року
Знак зодіаку – Овен
Місце народження – Ломоносов, Ленінградська область, СРСР (Росія)

Кирило Жандаров біографія

Жандаров Кирило Валерійович народився 29 березня в м. Ломоносов. Народився в сім’ї, яка жодним чином не відноситься до театру і кіно.

У 2004 році закінчив СПбГАТІ (курс С. І. Паршина).

Закінчивши школу, Кирило мав стати адвокатом, але подав документи до академії театрального мистецтва (ЛГИТМИК).

З 2004 року по 2005 рік працював в Театрі Романа Віктюка в Москві.

З 2006 року працює у Великому Драматичному театру в Санкт-Петербурзі.

Кирило Жандаров особисте життя

кирилл жандаров семьяПерша дружина – Надія Толубеева, представниця відомої акторської династії, разом вони прожили два роки, їх шлюб розпався.

Зараз актор Кирило Жандаров живе разом з Марією Валешной. 19 вересня 2013 у артиста народився син Валерій.

Кирило Жандаров фільмографія

 

  • 2015 Поліцейська ділянка
    2015 Любов на чотирьох колесах
    2015 Спокуса
  • 2015 Поліцейська дільниця
  • 2015 Особистий інтерес (Росія, Україна) :: Максим :: головна роль
  • 2015 Алхімік. Еліксир Фауста :: Геннадій Алаликін, лейтенант, співробітник КДБ, племінник Смарченко
  • 2014 Давай поцілуємося (Україна) :: Михайло Гвоздікін :: головна роль
  • Царівна Лягушкіна (2014) :: Артур :: головна роль
  • Шаманка :: Віктор Самарін
  • Красиве життя (2014) :: Саша :: головна роль
  • Експірієнс (2014)
  • Легковажна жінка (2014Россія, Україна) :: Микита Горєлов :: головна роль
  • Остання електричка (серіал, 2014)
  • Давай поцілуємося (2014)
  • Просте життя (серіал, 2013)
  • Щасливий маршрут (ТВ, 2013)
  • Тариф «Щаслива сім’я» (ТБ, 2013)
  • Полярний рейс (2013)
  • Майор поліції (серіал, 2013)
  • Розвідниці (серіал, 2013)
  • Виключення з правил (ТВ, 2012)
  •   Дорога в порожнечу (серіал, 2012)
  •   Вірю (серіал, 2012) … Яніс
  •   Біла гвардія (серіал, 2012) … Страшкевич
  •   Джентльмени, удачі! (2012) … папа Феді
  •   Красуня (серіал, 2012) … Вадим Курочкін
  •   Служу Радянському Союзу! (ТВ, 2012)
  •   Нехай говорять (серіал, 2011) … Петро
  •   Дихай зі мною 2 (серіал, 2011)
  •   Короткий курс щасливого життя (серіал, 2011) … Сергій
  •   Одного разу в Новий рік (ТБ, 2011) … Дід Мороз
  •   Формат А4 (серіал, 2011) … Семенов
  •   Підсудний (2010)
  •   Достоєвський (серіал, 2010)
  •   Ще не вечір (серіал, 2010) … Микола Марфін
  •   Щасливчик Пашка (серіал, 2010) … Равіль
  •   1942 (серіал, 2010) … Генка
  •   Робінзон (серіал, 2010) … Антон
  •   Дихай зі мною (серіал, 2010) … Женя
  •   Завтра починається вчора (2009) … Войтов
  •   Сільський романс (серіал, 2009) … Андрій, наречений Каті
  •   Надія як свідчення життя (серіал, 2008) … Андрій Мітяєв
  •   Виклик 3 (серіал, 2008)
  •   Провінціалка (серіал, 2008)
  •   Все можуть королі (2008)
  •   Доярка з Хацапетівки 2: Виклик долі (серіал, 2008) … Діма Буличов
  •   Одна любов душі моєї (серіал, 2007) … Микола-1
  • Нічні відвідувачі (2007)
  •   Кактус та Олена (ТБ, 2007) … Олег Самохвалов
  •   І все-таки я люблю … (серіал, 2007) … Макс
  •   Доярка з Хацапетівки (міні-серіал, 2006) … Діма
  •   Шахраї (2006) … Серега
  •   Виклик (серіал, 2006)
  •   Мальчишник, або Великий секс у маленькому місті (серіал, 2005)
  •   Три кольори любові (серіал, 2003)

Тепер ви знаєте біографію улюбленого актора, і фільми з Кирилом Жандарова, які ви можете подивитися у вільний час.

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *