Костянтин Соловйов біографія, фільмографія

Актор Костянтин Соловйов відомий за багатьма серіалами та фільмами. Біографія, фільмографія та дані про сім’ю Костянтина Соловйова наведені в цій статті.

Костянтин Соловйов біографія

Соловйов Костянтин Юрійович народився 28 січня 1974.

Перш ніж стати актором, пройшов через медичне училище і Школу міліції.

У 1999 році закінчив Театральне училище (ВУЗ) ім. Б.В.Щукина (відділення акторської майстерності, педагог – В. В. Іванов).

Працював у Московському академічному театрі ім. Евг.Вахтангова.

Костянтин Соловйов особисте життя

Костянтин одружений на Анастасії Ларіної (модель, танцівниця). Закохані зустрілися на зйомках серіалу Ливарний, де Костянтин знімався в головних ролях, а Анастасія працювала в знімальній групі.

Костянтин Соловйов фільмографія

2015 Відображення
2015 Не пара

2014 Половинки неможливого :: Сергій Воронцов :: головна роль
2014 Рік в Тоскані :: Петро
2014 Беспокойный  участок :: Гліб, лікар швидкої допомоги

2013-2014 Ливарний (8-й сезон) :: Віктор Скворцов :: головна роль, майор
2013 Мамине кохання :: Степан Сичов :: головна роль
2013 Людмила :: Дмитро Воробйов, опер
2013 Його любов :: Ігор Сергєєв :: головна роль, хірург

2012-
2013 Скліфосовський (2 сезон) :: Віктор Хаєв, чиновник

2012-
2013 Ой, ма-моч-ки! (Білорусь, Росія) :: Анатолій Громов

2012 Іржа :: Тимофій Іванович Єфімов :: головна роль, майор
2012 Петрович :: Михайло Проханін, господар клубу (Фільм №8)
2012 Мій дім – моя фортеця :: Льоша Богданов :: головна роль
2012 Щоденник доктора Зайцевої-2 :: Роман Менделевич (Валерій Об’єдков) / Сергій Косухін :: головна роль

2012 Виходжу тебе шукати-2 :: Михайло Демір :: головна роль

2011-
2012 Ливарний (7-й сезон) :: Скворцов :: головна роль

2011 Сибіряк :: Леонід Вікторовмч Мармилев :: головна роль, бізнесмен

2011 Найкращий фільм 3-ДЕ | Very Best Movie 3D, The :: Альоша

2011 Розплата :: Данила Бачачи (Давид), бізнесмен, колишній боксер

2011 Ливарний (6-й сезон) :: Віктор Скворцов :: головна роль, майор
2011 Ливарний (5-й сезон) :: Віктор Скворцов :: головна роль
майор
2011 Ключі від щастя. Продовження :: Віктор Шутов :: головна роль
2011 Квартал :: Борис Петрович Неволін :: головна роль, бізнесмен
2011 Записки експедитора Таємної канцелярії-2 :: работоргівець (5 серія)
2011 Дубль не буде :: Рогачов, майор
2011 Щоденник доктора Зайцевої :: Роман Менделевич (Валерій Об’єдков) :: головна роль
2011 Брат і сестра (не був завершений)
2011 Анна Герман. Відлуння любові (документальний) :: Збігнєв Тухольський

2010 Черкізона. Одноразові люди :: Єгор Миколаїв :: головна роль
2010 З привітом, Козаностра :: Віктор
2010 Полин – трава окаянна :: Федір :: головна роль
2010 Хресна дочка :: Віктор Суханов
2010 Жіночі мрії про далекі країни :: Кирило Шульга
2010 Багата Маша :: Сергій, бригадир
2010 220 вольт любові :: Володимир Ілліч, охоронець

2009 Охоронець 3 :: Гусєв
2009 Охоронець 2 :: Гусєв
2009 Під ліхтарями (короткометражний)
2009 Одного разу буде кохання :: Микола Калінін :: головна роль
2009 Кров не вода :: Артем
2009 Коли ми були щасливі :: Станіслав Андрійович
2009 Будинок для двох (Україна) :: Георгій Михайлович Карпов
2009 Виходжу тебе шукати :: Михайло Демір :: головна роль

2008 Гасіть світло :: Саша
2008 Павутина-2 :: Віктор Сафонов
2008 Звідки беруться діти :: Віталік, брат Наташі
2008 Непрощений :: Сільвер
2008 Мереживо :: Мартін Хайкен, американський бізнесмен, що займається в Росії готельним бізнесом
2008 Кровні узи :: Олег
2008 Ключі від щастя :: Віктор
2008 Дідусь у подарунок (Росія, Україна) :: Андрій, батько Антипа
2008 Дві сестри :: Костянтин Сергійович Пане, викладач
2008 Дві історії про кохання :: Антон
2008 Боєць. Народження легенди :: Мандрівник :: головна роль

2007 Служба довіри :: Павло Ільїн :: головна роль, журналіст, один Марини
2007 Павутина-1 :: Віктор Сафонов
2007 Багата і кохана :: Малашенко :: головна роль, начальник служби безпеки концерну

2006 Я залишаюся :: Борис
2006 Слабкості сильної жінки :: епізод
2006 Русское средство :: Макс каллогена :: головна роль
2006 Кат :: Андрій Симонов :: головна роль
2006 Кодекс честі-3 :: Людвіг
2006 Аеропорт-2 :: Лузгін Віктор Георгійович, начальник зміни

2005-
2007 Приречена стати зіркою :: Андрій Гончаров, коханець Жені Азаріна

2005-
2006 Не родись красивою :: епізод

2005 Солдати-5 :: військовослужбовець за контрактом

2004 Любов сліпа :: Макс

2003 Російські амазонки-2 :: Костя :: головна роль

2002 Літній дощ :: Сергій Назаров :: головна роль

2002 Гра в модерн :: Носов

2001 У серпні 44-го (Росія, Білорусь) :: Миколаїв

2000 Ростов-тато :: Олексій
2000 Зупинка на вимогу :: Паша

2000 Марш Турецького (1 сезон) :: Олег Васильович Дерев’янко
начальник охорони Мірзоєва

2000 Маросейка, 12 :: боєць фіззахисту

1999 Ферзевый гамбит (короткометражний)

1999 Президент і його внучка :: охоронець президента

1999 Будемо знайомі! :: Олексій

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *