Михайло Пшеничний біографія, фільмографія

Актор Михайло Пшеничний відомий за серіалами “Будинок з ліліями”, “Довгий шлях додому” та іншими популярними мелодрамами.

Михайло Пшеничний біографія

Пшеничний Михайло Володимирович народився 5 серпня 1989 року в Києві.

У 2010 році закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І.К.Карпенка-Карого (курс народного артиста СРСР Ю.Н.Мажугі).

У кіно Михайло Пшеничний знімається починаючи з 2007 року зіграв

У 2008-2010 рр. – Актор Київського академічного театру на Липках.

У 2010-2011 рр. – Актор Київського академічного Молодого театру.
У 2008-2012 рр. – Актор Українського малого драматіческкого театру.
У 2010-2012 рр. – Актор Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра.

З 2012 року живе і працює в Москві. Про своє особисте життя інформації актор не розповсюджує.

Михайло Пшеничний фільмографія

2016 Правила аквастопа – ідеальний Влад

2015 Я знаю твой секрети – Скворцов – головна роль
2015 Сережки Казанови – Женя – головна роль
2015 Заборонене кохання – Микита Лебедєв – головна роль, чоловік Лариси
2015 Мешканець (Україна, короткометражний) – Миша – головна роль
2015 Погляд з минулого – Олег Кравцов – головна роль, господар автомайстерні

2014 Луна :: Олексій Ушаков

2014 Приватний детектив Тетяна Іванова :: Микита Шубін, син Шури
2014 Трубач (Україна) :: Вадим Іванович, помічник Сергія Петровича
2014 Сучі війни :: Льова Грач :: головна роль
2014 Племяшка :: Андрій Гладишев :: головна роль
2014 Якщо ти не зі мною :: Олексій Сєдов :: головна роль
2014 Будинок з ліліями (Росія, Україна) :: Костянтин (Котя), син Говорова
2014 Довгий шлях додому :: Андрій Добринін :: головна роль
2014 Давай поцілуємося (Україна) :: Микола Хлєбніков (Бонд)
2014 Рік в Тоскані :: Володимир :: головна роль
2014 У полоні обману :: Ігор Орлов :: головна роль
2014 Вітер в обличчя (Україна) :: Гоша, менеджер бутіка

2013 Пізнє каяття (Україна) :: Веселовський, доктор
2013 Параджанов | Paradjanov | (Вірменія, Грузія, Україна, Франція) :: Олександр, інформатор КДБ
2013 Криве дзеркало душі (Україна) :: Артур Кислов, син мера
2013 Подвійне життя (Україна) :: Антон, колега Ніни
2013 Два Івана (Україна) :: Іван Агафонов :: головна роль
2013 Даша :: Міша, садівник

2012 Наречена мого друга (Росія, Україна) :: Ігор Вєтров :: головна роль
2012 Моя велика сім’я :: Ігор Трифонов, помічник Гримов
2012 Жіночий лікар (Україна) :: Максим (39 серія)
2012 Єфросинія (всі сезони) (Росія, Україна) :: Руслан
2012 Джамайка :: Юрій Смирнов, слідчий

2011 Ящик Пандори :: Макс :: головна роль
2011 Костоправ (Росія, Україна) :: Ігор Тарасович Грицюк, кардіолог
2011 Картина крейдою (Україна) :: епізод
2011 Арифметика підлості (Україна) :: епізод, (немає в титрах)

2010 Кукушка :: епізод, (немає в титрах)
2010 Повернення Мухтара-6 :: Сергій Шатров (86 серія)

2009 Зовсім інше життя (Україна) :: епізод

2007 Колишня (Україна) :: епізод

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *