Наталія Антонова біографія, фільмографія

Наталя Антонова – відома акторка театру та кіно, в основному знімається в драматичних ролях.

Наталія Антонова біографія

Антонова Наталія Сергіївна народилася 12 березня 1974 в Москві в сім’ї військовослужбовця та педагога-філолога.

У 1997 році закінчила Вище театральне училище імені Б. В. Щукіна (курс М.А.Пантелеевой).
З 1997 року – актриса Московського драматичного театру імені М.В.Гоголя. З того ж року знімається в кіно.

Наталія Антонова особисте життя

наталя антонова сімяВід шлюбу з першим чоловіком – актором Олександром Вершиніним (з 1996 по 2001 рік) – у актриси є син Артем. Другий шлюб – з лікарем-гінекологом Миколою Семеновим. Від цього шлюбу у неї народилося ще двоє дітей – Микита і Максим, також актриса виховує Антона, сина свого нинішнього чоловіка від першого шлюбу.

Наталія Антонова фільмографія

2015 Сезон любові
2015 Метод Фрейда-2 :: Ганна Кораблина
2015 І в горі, і в радості

2014 Сильніше долі :: Ірина Колчина :: головна роль, мати Анни
2014 Не було б щастя-2 :: Альона Северцова :: головна роль
2014 Все спочатку :: Катерина Авілова, телеведуча
2014 Час збирати :: Женя :: головна роль

2013 Там, де є щастя для мене :: Надя Степанцова :: головна роль
2013 Райський куточок :: Женя :: головна роль
2013 Не жіноча справа :: Наталія Іллівна Бухарова (7 серія)
2013 Мама-детектив :: Валерія Литовкіна, видавець модного журналу (7 серія)

2012 Учитель у законі. Повернення :: Марія Євгенівна Голованова :: головна роль, заступник директора притулку
2012 Рівняння любові :: Тетяна Іванівна Сергєєва :: головна роль
2012 Не було б щастя :: Альона Северцова :: головна роль
2012 Метод Фрейда :: Ганна Кораблина :: головна роль, начальник слідчого відділу
2012 Любити не можна забути :: Марина :: головна роль
2012 Красуня :: Зіна
2012 Дихай зі мною-2 :: Лана :: головна роль
2012 Генеральская невістка :: Ірина Колчина :: головна роль

2011 Термінал :: Тетяна Муратова :: головна роль, дружина Ігоря Муратова, працює заступником головлікаря
2011 Щастя є :: Світлана :: головна роль
2011 Любов приходить не одна :: Ірина :: головна роль
2011 Відплата :: Поліна :: головна роль, дружина Максима
2011 Бомбила :: Галина, дружина Арсенія

2010 Тридцять сьомий роман :: Ганна
2010 Сонячне затемнення :: Ганна Патрушева :: головна роль
2010 Мій гріх :: Уляна :: головна роль
2010 Любов Надії :: Надія Касьянова :: головна роль
2010 Дихай зі мною :: Лана (Світлана Євгенівна Стежкіна) :: головна роль, дружина Ігоря

2009 Третє бажання :: Віра
2009 Серце капітана Немова :: Ірина Бойцова
2009 Операція “Праведник” :: Віка
2009 Загадай бажання (Росія, Україна) :: Настя Смирнова :: головна роль
2009 Брудна робота :: Лара, письменницька дружина (фільм 7)
2009 В одному кроці від Третьої світової :: Етель Кеннеді

2008 Фотограф :: Олена Шиянова (3 серія)
2008 Тільки повернися! :: Ліза :: головна роль, дружина Михайла
2008 Сюрприз (Росія, Україна) :: Іра :: головна роль
2008 Сині як море очі :: Олена :: головна роль

2007 Гастролер :: Катя
2006-
2007 Любов як любов :: Інга, помічниця Василя Ерошина

2006 Під Великою ведмедицею :: епізод, (немає в титрах)

2005 Підступи кохання (Україна) :: Вікторія :: головна роль, художниця
2005 Ліга ошуканих дружин :: Лариса Шарова :: головна роль
2005 Наречений для Барбі :: Варя :: головна роль

2004 Норовлива мішень :: Діна :: головна роль
2004 Самара-містечко :: співачка Ортега
2004 Не забувай :: Маруся
2004 Золота голова на пласі
2004 Віола Тараканова. У світі злочинних пристрастей -1 :: Віра

2003 Троє проти всіх-2 :: Ірина Хавкіна
2003 Моя рідня :: дочка Сисуевіча (6-а серія)
2003 Любов імператора :: Катерина Долгорукова :: головна роль
2003 Інше життя :: Поліна :: головна роль

2002 Тільки раз … :: Люба :: головна роль
2002 Все, що ти любиш :: перукар

2001 Троє проти всіх :: Ірина Хавкіна
2001 Сезон полювання 2 :: Важка
2001 Курортний роман
2001 Осінній блюз
2001 Золото Югри :: головна роль

1999 Каменська-1 :: Еліна Бартош (фільм 6)
1999 Будемо знайомі! :: Наташа

1997 Вчителька перша моя, або Мальчишник по-російськи :: епізод
1997 На зорі туманної юності :: Варя Лебедєва

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *