Олеся Фаттахова біографія, фільмографія

Актриса Олеся Фаттахова – знімається у багатьох цікавих фільмах і серіалах.

День народження – 13 лютого 1989
Зріст Олеся Фаттахова – 1,72 м
Знак Зодіаку – Водолій

Олеся Фаттахова біографія

Олеся Олександрівна Фаттахова народилася в Калінінграді 13 лютого 1989.

У 2010 році закінчила ВДІК (майстерня І.Ясуловіча).

Олеся Фаттахова брала участь в постановках «Ревізор» і «Лівша». Першу роль отримала у другому сезоні мелодрами «Дві сестри» в 2009 році. У 2012 році

Олеся Фаттахова виконала одну з головних ролей у військовому багатосерійному проекті «Нічні ластівки».

Крім того, Олеся Фаттахова грає на фортепіано і цимбалах, і є лауреатом міжнародних музичних конкурсів.

Олеся Фаттахова фільмографія

2015 И шарик вернется :: Віра :: головна роль

2014 Поверни моє кохання (Росія, Україна) :: Віра Нагорна :: головна роль

2014 Обіймаючи небо :: Ганна Матюхіна

2013 Шлях до серця чоловіка :: Анюта Крилатова :: головна роль

2013 Просте життя :: Маша :: головна роль

2013 Нічні ластівки :: Зіна Липко, штурман

2013 Новий старий будинок :: Лена

2013 Берег Надії :: Надя Потапова :: головна роль

2012 Я його зліпила :: Катя Смирнова :: головна роль

2012 Злочин у спадок :: Аня

2012 Готель для Попелюшки :: Надя :: головна роль

2012 Золотий запас :: медсестра

2012 Щоденник лікаря Зайцевої-2 :: Настя Шарапова

2011-2012 Кровинушка :: Лена, медсестра

2011 Проїзний квиток :: Вікторія

2010 Ой, цвіте калина | О, калина цвіте (Китай) :: Валентина Романова :: головна роль

2010 Як я зустрів вашу маму :: епізод

2010 Доктор Тирса :: вагітна спортсменка

2009 Дві сестри-2 ::

Тепер ви знаєте коротку біографію, а також фільми з Олесею Фатаховою, і зможете подивитися, ті роботи які ще не бачили.

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *