Євгенія Лоза біографія, фільмографія

Євгенія Лоза – актриса відома по багатьом мелодрамам, фільмах, серіалах. Біографія Євгенії Лоза та її фільмографія наведені в цій статті.

Євгенія Лоза біографія

Лоза Євгенія Федорівна народилася 6 липня 1984 в місті Антрацит Луганської області.

Вступила з першої спроби у ВДІК і в Школу- Студію МХАТ. За порадою Костянтина Райкіна вибрала Школу- студію МХАТ ( не закінчена).

Працювала в Державному музичному театрі національного мистецтва Володимира Назарова

Євгенія Лоза особисте життя

евгения лоза биографияОсобисте життя Євгенії Лози цікавить багатьох, але актриса не повідомляє ім’я свого коханого. Поки актриса не заміжня.

Євгенія Лоза фільмографія

Фільми з Євгенією Лозою – різноманітні, актриса грає різних за типажем героїв.

2016 Вчора. Сегодня. назавжди
2016 Відьма
2015 Пікова дама: Чорний обряд

2014 Лжесвидетельница – 2
2014 Впізнай мене, якщо зможеш :: Аліса Войцеховська :: головна роль
2014 Там, де ти :: Крістіна
2014 Домик у реки :: Анна :: головна роль

2013 Метелики (Мотыльки) ( Україна ) :: Мар’яна (сестра Алі , лікар)

2012 Закрита школа :: Лариса Одинцова ( вірусолог , 4 сезон )

2011-2012 Я прийду сама :: Саша Ємельянова :: головна роль
2011 Чужі мрії :: Женя
2011 Сім травневих днів ( Казахстан , Росія , не був завершений ) :: Олена , дружина Максима
2011 Лжесвидетельница :: Ірина Нікітіна :: головна роль
2011 Дорога моя донечка :: Вероніка / Катя :: головна роль
2011 Гидке каченя :: Настя Орлова :: головна роль

2010 Долі загадкове завтра :: Настя :: головна роль , повія
2010 Хресна дочка :: Олена Панова :: головна роль , журналістка
2010 Заручники :: Аліна , секретарка і коханка Воронцова
2010 Гаражі :: Влада ( Принцеса бензоколонки | 6 – а серія)
2010 Варення з сакури :: Надія :: головна роль

2009 Суд :: Вікторія Мурзавецкая :: головна роль ( Ведучий- ведений | 16 – а серія)
2009 Слід саламандри :: Віра Михайлівна Савицька :: головна роль
2009 Детективне агентство «Іван та Мар’я » :: Катя ( Справа про примару | Фільм № 2 )
2009 Дві сторони однієї Анни ( Україна ) :: Олена Данилова , дружина Віктора Данилова

2008 Вкрасти у … :: Катя Віхрова :: головна роль
2008 Розвідники . Війна після війни :: Марина Орєхова :: головна роль
2008 Політ фантазії :: Марина
2008 Парі :: Маша
2008 Міни у фарватері :: Гуляєва
2008 Два кольори пристрасті :: Саша Долгопятова :: головна роль

2007 Мережа :: Надя :: головна роль
2007 Від любові до кохання :: Рая , подруга Насті
2007 Ніколи не забуду тебе! :: Людмила Корабльова :: головна роль
2007 І падає сніг :: Женя :: головна роль , балерина
2007 Золушка.ru ( Україна ) :: Наташа Орєхова :: головна роль

2006-2009 Клуб ( всі сезони ) :: одна з трьох «Барбі»
2006 Печорін. Герой нашого часу :: княжна Мері :: головна роль
2006 Мій ласкавий і ніжний мент :: Світу
2006 9 місяців :: Маша , медсестра

2005 Продається детектор брехні :: Ольга

2004 До вас прийшов ангел … :: Лоза :: головна роль

2003 Каменська- 3 :: Наташа Терьохіна
2003 Ілюзія гріха | фільм 1

2002 Марш Турецького ( 3 сезон ) :: Оля
2002 Іржа | фільм 3

Тепер ви можете дивитися фільми з Євгенією Лозою, які ви ще не бачили, і цікавитися новими роботами з її участю.

Додати коментар

Відповісти

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *